Herregud!! Jag har ju en blogg!!!!!!!!!!

Har helt glömt bort att jag har en blogg. Det är över ett år sedan jag bloggade sist.
Ja och det har inte hänt så mycket tycker jag.
Jobbar o står i. Försöker träna med Rocky så gott jag kan.
I april månad var jag o rocky åter igen på läger för Gyllensten. Denna gång var lägret på klubben i Ystad. Och naturligtvis så åker Rocky på klokapsel brott två dagar innan lägret börjar. det var ju likadant förra gången vi skulle gå för Gyllensten.
Trevliga lägerdeltagare och tur med vädret. Trevliga postivita kommentarer från dom andra deltagarna.
Mitt problem med att gå på läger är att jag bryr mig för mycket vad andra tycker, istället för att läga fokus på träningen.
Detta har dock blivit bättre under året. Folk får tycka vad dom vill. Dom vet inte hur Rocky har varit och hur vi har kämpat
.
Våren kom och sommaren kom aldrig riktigt igång.
Så var det dags för sommarläger!
Lydnadslydnad för Heidi Billkvam. Toppenhärlig människa som bjuder på sig själv!
I år hyrde vi husvagn och bodde på klubben hela veckan. sambo son hängde med o pysslade med eget tiden jag tränade. Vi åt tillsammans och klubben hade ordnat fin glutenfri mat o fika till Max. det var kanonbra fixat!
 
Så började vi träna mpndag gick så där och tisdagen gick jag gråtande av planen och var helt förstörd. rocky uppförde sig som värsta idioten. Tänke att nu skiter jag idetta o bryter resten av lägret. Men med stöd o pepping av mina kurskamrater så fortsatte jag.
Hedi ville testa Horsemanship på honom och jag kan säga att det funkar bra mycket bättre än Gyllenstenmetoden.
 
Vi kämpade på hela veckan som bara den mycket horseman ship. På lördagen var det avslutning och skulle vi köra den klass där vi är. Vi körde LK 1.
Jag kan säga att jag var nervös. Nervös över att jobba med honom lös och massa andra gupper på planen. Jag försökte fokusera på det positiva som hänt under veckan.
Körde igenom hela programet och hade honom lös och det gick så jädrans bra. Vi slutade med flaggan i topp!!
Mycke goa lovord från kursare och fått höra i efter hand att nån tycke det var imponerande att gå ut med ett vilddjur men sen avsluta med att jobba lös o ha kontroll. det värmet ett slitet träningshjärta!
 
 
Vi hyrde en husvagn under lägerveckan. vi trivdes kanon när vi väl fått upp tält o grejor.
Vi hämtade vagen på lördagen och hade tänkt få upp förtältet.
Herregud va jobbigt det var.
Glada i hågen drar vi fram alla tält grejor o börjar. vi börjar med att dra i tältet i skenan runt vagnen men tältet bara glider ur hela tiden. Va fan e det som e fel??? vi testar igen. det bara trillar ur. Vi tycker nu att skenan  e för stor o tror att dom som tidigare hyrt bara har dragit loss tältet. vi får fan inte rätt på det. det slutar med att skiten åker in i husvagen för mitt tålamod börjar tryta o magen kurra. Vi kör till donken o äter sen kör vi hem. Vi beslutar oss för att stanna hemma den natten o sen köra till ystad på söndagen med nya tag.
 
Upp ocj iväg på söndagen. Drar ut tältet ur vagnen och börjar om igen.
till saken är att jag på lördagen hade ring husvagnsfirman o sa det var fel på tältet. Och väntade på svar.
Vi testar igen men inser att det inte går. Tältet åker åter in i vagnen. Jag knallar iväg på möte. När mötet e nästan slut ringer Anders och undrar var jag för hanbehöver hjälp med att sätta upp tältet. HAn hade börjar snacka med en granne och berättade att vi hade problem med tältet. Grannen sa ta fram det så kollar vi.
HAhahahahaha vi hade ju kört in fel "list" i skenan. Vi hade tagit plastkanten men det ska ju vara den andra kanten. Jaja man lär så länge man lever!!!!!!!
Äntligen var tältet på plats!!
Efter lägerveckan var Anders glad över att vi haft husvagn.
Han trivdes så bra att han gick o köpte en egen husvagn!!
 
Sommaren börja gå mot höst, och då var det dags för läger igen. Ett helgläger för Anita Johansson.
Detta läger var mycket tufft för mig mentalt. Anita jobbar med föraren och hur denne påverkar sin hund med sitt beteende och känslor.
Hela helgen var jobbig men ack så lärorik. Har bokat in mig på läger igen i mars för Anita.
 
Som sagt Anders köpte egen husvagn. Och fy va vi trivs. Vi drog till göteborg med vagnen i september över en helg o kollade mosnter jam.
 
Sen har vi varit mycket på klubben över helger och bara varit på klubben och haft det bra.
 
Sen var det dags för klubbmästerskap. Jag bestämde mig för att ställa upp med Rocky i LK1 o rallylydnad.
Kan bara säga att det gick rent åt helvete
¨Det var hemsk upplevelse!
Jag tappade en hel del där. Men med mycje pepping o stöd från klubbkamrater så fortsatte jag att träna.
Men sen har det gått bakåt. Det ena bakslaget efter det andra. Så nu har vi lagt lydnaden på hyllan ett tag.
 
Vi har en del kvar att jobba med jag o Rocky. Det ska vi göra bara så fort jag hittar motivatinen igen. Och jag kommer att be om hjälp och vet att jag kommer få den!!! Underbara vänner!!!
 
Hade varit kul att nån gång i livet få gå utt på lydnadsplan o göra bra ifrån oss. Men lyckas vi inte så ska vi se till att ha en bra relation och ett underbart liv ihopa  Jag o Min huligan!!!
 

RSS 2.0