Tänkvärda ord

”I år kommer nästan 100 000 kvinnor att bli mammor tilll handikappade barn. Har du aldrig undrat hur mammorna till handikappade barn blir utvalda?? Jag ser på något vis gud sväva över jorden , väljer sina instrument med noggrannhet och medvetenhet. M4edan han observerar ger han sina änglar instruktioner att skriva i en stor dagbok. Gud ger ängeln ett namn och ler.

-Ge henne ett handikappat barn,

Ängeln blir nyfiken.

-Varför just henne Gud? Hon är så lycklig.

-Precis, ler Gud. Kan jag ge ett handikappat barn till en som inte kan skratta? Det vore grymt.

-Men har hon tålamod? frågar ängeln.

-Jag vill inte att hon ska ha för mycket tålamod för då skulle hon drunkna i en sjö av självömkan och vanmakt.När väl chocken coh misstron  lagt sej kommer hon ta itu med det. Jag har tittat på henne idag. Hon har rätt känsla för sig själv och en självständighet som är ovanlig och som såväl behövs hos en mamma. Du förstår , barnet som jag ska ge henne lever i en egen värld. Hon måste hjälpa honom att leva i hennes värld och det kommer inte att bli lätt.

-Men herre, jag tror inte ens att hon tror på dig.

Gud ler.

-Det spelar ingen roll, det kan jag ordna. Hon är perfekt. Hon är tillräckligt självisk.

Ängeln flämtar.

-Självisk? Är det en dygd?

Gud nickar.

-Om hon inte kan skiljas från sitt barn ibland kommer hon inte att överleva.Ja.Här är en kvinna som kommer välsignas med ett barn som inte är perfekt. Hon vet inte om det än men hon ska avundas. Hon kommer aldrig att betrakta ett steg som vanligt. När hennes barn säger <mamma< för första gången så har hon ett mirakel och hon kommer att veta det. Nr hon beskriver ett träd eller en solnedgång för sitt blinda barn, kommer hon vara en av de få som någonsin får se mina verk. Jag ska ge henne kraften att se det jag ser…okunskap, grymhet, fördommar och ge henne styrkan att stå över detta. Hon kommer aldrig att vara ensam. Jag kommer vara vid hennes sida varje minut, varje dag i hela hennes liv, lika säkert som att hon står här ni vid min sida.

-Och hur blir det med en skyddängel? frågade ängeln.

Gud ler.

-En spegel kommer att vara tillräckligt.”

 


Kommentarer
Postat av: Cilla

Tänkvärda ord...Ha en bra helg.Kram Cilla

2009-09-05 @ 11:14:00
URL: http://www.cillascottage.blogspot.com
Postat av: Veronika wall

Nu börjar det trilla in lite bilder på min blogg hihi.

2009-09-06 @ 07:24:07
URL: http://mammawall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0